valentijn-schrijft

Blinde Connectie: 

 Ik heb op het begin gedacht, moet ik dit boek wel lezen, want het is niet zo mijn verhaal... Maar wat een fantastisch, gekke, emotionele, gevaarlijk, maar top verhaal!!! Ik heb dit boek met een     lach en een traan gelezen, wat kan deze man schrijven! Boek begint héél heftig (voor mij dan, kan voor een ander helemaal niet zo zijn) maar naarmate je verder leest, ga je het meer begrijpen en     je zit zo in het verhaal dat je het gewoon uit wilt lezen, wat er op het einde gaat gebeuren. Diepe respect voor Valentijn, dat hij dit zo'n verhaal kan schrijven. Als je meer gaat schrijven en     je volgende boek komt uit, ik ga m zeker halen! Ga zo door!  

  Ik heb het boek al een tijdje uit. Valentijn een heel mooi boek. in het begin heel heftig. Een goed verhaal en alle personen in het boek goed beschreven en ze komen allemaal apart aan de beurt.  Ruby de grote zus was in het begin buiten schot gebleven, Toen de ouders verongelukte stond ze er alleen voor. Dat je op zo'n jonge leeftijd dit meemaakt en ook nog sterk moet zijn. Respect. Ik  had je andere boek ook al gelezen en dat was ook een prachtig boek een aanrader voor iedereen. Valentijn op naar je volgende boek. Groeten Monique.  

   Ik heb het boek geleend van een vriendin en gelezen. Het was een goed verhaal. Goed geschreven. Duidelijk. Lettertype en formaat was goed. Behoorlijk spannend en best freaky verhaal, als je erover gaat nadenken. Dan ben je zo jong en krijg je ook nog eens met een seriemoordenaar te maken. Het einde was echt goed gedaan! Ik ga deze schrijver zeker in de gaten houden.  

 Ik heb het boek gelezen. En het was geweldig, alleen waren er paar dingen dat ik wel jammer vond zoals, Dat de gedachtes van jelle(de seriemoordenaar) te kort zijn in het begin. Maar de gedachtes    zelf en de storyline is wel heftig soms te. Maar wel als je leest dat je denkt ?? maar toch wilt verder lezen. En ik vind laura jager een held ze heeft de boek spannend gemaakt ik vind het een     goed boek met veel spanning.  

 Ik heb dit boek geleend van een “gewaardeerd” college…. Het was een zeer spannende lees marathon weekend voor mij. Ik ben zaterdag rond de middag begonnen te lezen en zondagavond rond 21uur was het     boek uit. M.a.w. het boek is echt zeer spannend, je kunt echt niet stoppen met lezen. Bovendien steekt het ook perfect in elkaar. Geen enkel moment had ik het idee dat het verhaal vertraagde.     Boek is af en toe goed heftig, maar daar hou ik persoonlijk wel van. Ik vond de verschillende lettertype zeer prettig te lezen. Geweldig boek met heel veel spanning.  

 Als je in dit boek begint, móet je het wel gelijk uitlezen. Ik kon het in ieder geval moeilijk wegleggen. Het is spannend en heftig en zeker ook verrassend! Als je van dit genre houdt is dit echt  een heel goede aanvulling. Ik ben benieuwd naar het volgende boek van deze schrijver, want die wil ik zeker direct weer lezen!  

 Ik vond het spannend, al vond ik het in het begin wel ranzig. Ben weer verder gaan lezen en toen was het toch een spannende boek.  


Mijn Broer:

Hallo, Dit is het eerste boek wat ik lees van deze schrijver, maar wat een geweldig boek is dit. Ik ben zeker van plan om meer boeken van Valentijn te lezen wat een geweldige schrijver, ik hoop     dan ook van harte voor Valentijn dat zijn vierde boek niet lang op zich zal laten wachten. Ik zou zo zeggen mensen koop dit boek, begin met lezen en je leest "mijn broer" in een adem uit, met als     ik. Valentijn je bent en top schrijver, stop aub niet met schrijven. Groeten Wim Koning  

 

Beter als de vorige boek. Die was voor mij te extreem. In dit boek zit veel spanning. Het kat en muis spel tussen broer en zus, is spanningvol.   

 Valentijn.. Wat heb je me weer verrast! Wat een geweldig boek was dit!! Ik kon soms niet stoppen met lezen, omdat het te spannend was!! Ga aub door met schrijven, ik was al fan van je, maar dit     was echt.... Mega goed geschreven!! Echt waar mensen, lees dit boek, jullie zullen versteld staan! Gr Samantha