valentijn-schrijft

 

 Mijn naam is Valentijn M. Civi, en ik ben gevestigd in Veghel, waar ik mijzelf ontwikkel als auteur van meeslepende thrillers.

Schrijven is iets wat ik al van jongs af aan deed. Van het creëren van toneelstukjes voor school tot het schrijven van columns op Hyves. Maar ik merkte dat dit niet voldoende was; ik wilde meer. Ik wilde kunnen terugkijken en trots kunnen zeggen: "Dat heb ik bereikt!"

Nu, met drie gepubliceerde boeken, voel ik een diepe trots. Het draait niet alleen om de verkoopcijfers of de opbrengst; het belangrijkste voor mij is dat mijn lezers mijn boeken boeiend vinden. Het idee dat een vreemde mijn boek koopt en het in zijn of haar boekenkast heeft staan, geeft mij een onbeschrijfelijk gevoel van voldoening. Het drijft mij alleen maar meer om te schrijven, om mensen te fascineren, te choqueren en te ontroeren met mijn verhalen.

 Ik wil dan ook graag iedereen bedanken die mijn boeken heeft besteld en gelezen, voor jullie steun en interesse. Hopelijk volgen er nog vele boeken in de toekomst :)

Ik nodig je van harte uit om mijn website te verkennen, en als je besluit een van mijn boeken te bestellen, wens ik je alvast heel veel leesplezier.

Met hartelijke groet,

Valentijn M. Civi